(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösihteeri
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 4000, joista lähes 400 on professoreja. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.


 


Haemme nyt Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakouluun Otaniemeen


HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ


määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi 13.6.2021 asti.


Oletko kiinnostunut monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä kansainvälisessä työympäristössä yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa? Haemme nyt uutta kollegaa koulumme osaavaan HR-tiimiin. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.


Tehtäväsi


Henkilöstösihteerinä tärkeimpiä tehtäviäsi ovat henkilöstön tuki työsuhteen eri vaiheissa, työsuhteen hallinnollisten asioiden hoitaminen, henkilöstön kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvä tuki sekä HR-prosessien kehittäminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Työssäsi laadit esimerkiksi työsopimuksia, neuvot henkilöstöä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja perehdytät uusia aaltolaisia. Henkilöstösihteerinä pääset käyttämään pilvipohjaista Workday-järjestelmää, jonka Aalto-yliopisto on ottanut käyttöönsä keväällä 2019 ensimmäisenä yliopistona Euroopassa.


Osaamisesi


Henkilöstösihteerin tehtävä kansainvälisessä, akateemisessa työyhteisössä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. Arvostamme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, mutta voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.


Uuden henkilöstötietojärjestelmämme myötä myös hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus tietojärjestelmiä kohtaan ovat tarpeen. Kokemus HR-työstä on valtti, ja eduksi on myös asiakaspalvelukokemus.


Arvostamme ratkaisukeskeistä toimintatapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Työssäsi tulet tekemään tarkkuutta vaativia tehtäviä itsenäisesti, joten arvostamme myös huolellista ja oma-aloitteista työtapaa.


Kiinnostuitko?


Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä HR-palveluita ammattitaitoisessa porukassa sekä opetella modernin HR-tietojärjestelmän saloja. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Työajat ovat joustavat, ja tehtävän palkkaus yliopistojen työehtosopimuksen mukainen.


Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”täytä hakemus”) kautta mahdollisimman pian ja viimeistään keskiviikkona 23.9.2020. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Lauraan tai Sannan. He antavat sinulle mielellään lisätietoja:


  • Henkilöstöpäällikkö Sanna Kokko, p. 050 386 1340, etunimi.sukunimi@aalto.fi
  • HR-koordinaattori Laura Kuusisto-Noponen, p. 050 341 0145, etunimi.sukunimi@aalto.fi

 


aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity