(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösihteeri
Tampereen korkeakoulusäätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Osaaminen ja kulttuuri -yksikön palvelut jakaantuvat kolmeen palvelukokonaisuuteen: yhteisön kehittäminen, työsuhdeasiat ja assistenttipalvelut. Työsuhdeasiat -toimintoon kuuluvat työsuhteiden hoitamiseen, kansainvälisiin hr-asioihin ja palkanlaskentaan liittyvät monipuoliset tehtävät, kuten rekrytointi, työsopimusten valmistelu, poissaolojen käsittely ja palkanmaksu. Yli 50 hengen työsuhdeasiat-toiminto tukee esimiehiä työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä varmistaa toimintatapojen sujuvuuden lain ja työehtosopimusten mukaisesti.

Tehtäväkuvaus

Haemme henkilöstösihteeriä määräaikaiseen tehtävään, joka sijoittuu rekrytointeja ja työsuhteen elinkaarta hoitavaan HR-tiimiin. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia henkilöstöhallinnon tehtäviä, mm. rekrytointiin liittyvät prosessit, työsopimusten ja muiden työsuhteeseen liittyvien sopimusten laatiminen, uusien työntekijöiden työsuhdeperehdytys, työsuhteisiin liittyvä neuvonta ja ohjeistus sekä työtodistusten valmistelu. Lisäksi tehtävään voi sisältyä erilaisia henkilöstöhallintoon kuuluvia seuranta- ja raportointitehtäviä sekä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muita vastuutehtäviä. Käytössäsi on MepcoPro-henkilöstöjärjestelmä, ja tehtäviä hoidetaan tiiviissä yhteistyössä HR-tiimin sekä muun Osaaminen ja kulttuuri –yksikön ja yliopistoyhteisön kanssa.

Edellytykset

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) ja kokemusta henkilöstöasioiden hoitamisesta sekä priorisointikykyä, oma-aloitteisuutta, aikaansaavuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä tarvitaan tasapuolisesti sekä itsenäistä työskentelyotetta että tiimityötaitoja. Yliopisto on työyhteisönä kansainvälinen, joten vaatimuksena on myös hyvä englannin kielen taito.

Eduksi katsotaan MepcoPro-henkilöstöjärjestelmän hallinta, ja lisäksi arvostamme akateemisen toimintaympäristön sekä työlainsäädännön ja yliopistojen työehtosopimuksen tuntemusta sekä halua kehittää omaa osaamista.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa tehtävässä, jossa voit vaikuttaa tehtävään oman kiinnostuksesi ja osaamisen perusteella

 • Ammattitaitoisen ja iloisen HR-tiimin perehdytyksen ja jatkuvan tuen 

 • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön

 • Dynaamisen työyhteisön, jossa on hyvä työskentelyilmapiiri

 • Työpisteen hyvien kulkuyhteyksien varrella

 • Monipuoliset työryhmä- ja projektityöskentelymahdollisuudet

 • Joustavat työntekomahdollisuudet (esim. liukuva työaika)

 • Työterveyshuollon kattavat palvelut

 • Edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla

 • Ergonomiset ja modernit työvälineet ja työtilat

 • Tukea henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin ja mahtavat liikuntamahdollisuudet SportUnin piirissä kaikilla kampuksilla

  Lue uratarinoitamme osoitteessa https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/uratarinoita.

  Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaiseen tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen. Henkilöstösihteerin tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

  Tehtävässä on työsopimuslain mukainen koeaika ja työsuhde on määräaikainen. Tehtävä täytetään yhden vuoden ajaksi 1.6.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

  Hakuohjeet

  Lisätietoja antaa Sari Pasto (päällikkö, työsuhdeasiat), puh. 050 318 6658, sähköposti sari.pasto(at)tuni.fi.

  (perjantaina 10.5.2019 klo 11-12:30, tiistaina 14.5.2019 klo 9-11)

  Jätäthän hakemuksesi sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Hakuaika tehtävään päättyy 20.5.2019 klo 23:59 mennessä

  Käytämme rekrytointiprosessissa mahdollisesti myös videohaastatteluja osana hakijoiden arviointia.