(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösihteeri
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Oulun yliopiston henkilöstöpalvelut on rautaisten HR-osaajien tiimi, joka muodostuu keskitetyistä tukipalveluista ja viidestä lähipalvelutiimistä. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä ja hymy huulilla – ja ennen kaikkea arktisella asenteella! Etsimme nyt iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä

HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ

Henkilöstösihteerinä pääset työskentelemään henkilöstöpalveluiden monipuolisen tehtäväkentän parissa. Huolehdit työsuhteen elinkaareen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä sekä henkilöstöasioihin liittyvästä neuvonnasta. Vastaat osaltasi henkilöstötiedon laadusta ja huolehdit työnantajavelvoitteiden täyttymisestä. Keskeisiä tehtäviäsi ovat mm. työsopimusten valmistelu, erilaisten palkkioiden ja palkkiolaskujen valmistelu, loma- ja poissaoloasioiden käsittely, erilaisten raporttien ja todistusten tuottaminen. Lisäksi avustat rekrytoinneissa, työaikakirjanpitoon liittyvissä tehtävissä sekä henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpidossa. Omassa lähipalvelutiimissäsi teet tiivistä yhteistyötä henkilöstöpäällikön ja tiedekunnissa työskentelevien esimiesten kanssa.

Henkilöstösihteeriltä edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai asiakaspalvelutyöskentelystä. Olet taitava tietojärjestelmien käyttäjä, hallitset tyypilliset toimisto-ohjelmistot (MS Office) ja lisäksi sinulla on kokemusta henkilöstötietojärjestelmän käytöstä. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, aikaansaava ja huolellinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.5.2019.

Tehtävä täytetään 1.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Tanja Mikkonen tanja.mikkonen (at) oulu.fi