(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstösihteeri
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Haemme Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakouluun Espoon Otaniemeen

KAHTA HENKILÖSTÖSIHTEERIÄ määräaikaisiin työsuhteisiin

Haemme Perustieteiden korkeakouluun kahta henkilöstösihteeriä antamaan tukensa henkilöstön onnistumiseen, innostumiseen ja hyvinvointiin. Olet osa tiimiä, joka edesauttaa Aallon tavoitteiden eli tieteellisen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden sekä muutoksentekijöiden kouluttamisen saavuttamisessa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisessä työympäristössä.

Henkilöstösihteerinä hoidat yksikössäsi päivittäisiä henkilöstöasioita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön HR-tiimin, esimiesten ja työntekijöiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu

- Työsopimusten ja muiden HR-lomakkeiden valmistelu
- Kansainvälisen henkilökunnan ja kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvät työsuhdeasiat
- Henkilöstön neuvominen henkilöstö- ja työsuhdeasioissa
- Uusien työntekijöiden aloittamiseen liittyvät käytännön tehtävät ja perehdyttäminen
- Työsuhteen päättymiseen liittyvät käytännön tehtävät
- Yleisiä sihteerin tehtäviä ja yksikön muita vaihtelevia tukitehtäviä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto) tai käytännössä hankittua työkokemusta HR-työstä, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kykyä toimia joustavasti muuttuvassa työympäristössä sekä hyvää organisointikykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Oma-aloitteisuus ja huolellisuus ovat sinua kuvaavia vahvuuksia. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää MS Office -ohjelmien hallintaa sekä valmiutta omaksua Aalto-yliopiston käyttämien henkilöstöhallinnon erilaisten tietojärjestelmien käyttö.

Tehtävät ovat määräaikaisia. Toinen tehtävistä alkaa mahdollisimman pian ja kestää vuoden 2018 loppuun. Toinen tehtävä alkaa 1.6.2018 ja päättyy 30.6.2019. Tehtävien palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat HR-koordinaattori Laura Kuusisto-Noponen, puh 050 341 0145, ja henkilöstöpäällikkö Sanna Kokko, puh. 050 386 1340, sähköposti etunimi.sukunimi@aalto.fi. Lisätietoja Perustieteiden korkeakoulusta http://sci.aalto.fi/fi/.

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 18.4.2018. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Käytämme rekrytoinnissa videohaastattelutyökalua. Varsinaiset haastattelut järjestetään viikolla 17.


Aallon arvot todeksi

Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.