Henkilöstösihteeri Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa tutkimuksemme keskittyy uusiin energiaratkaisuihin, materiaali-, kvantti ja tiiviin aineen fysiikkaan, teknologiapohjaisen liiketoiminnan luomiseen ja muuttamiseen, datatieteeseen, tekoälyyn, terveysteknologioihin ja neurotieteeseen.

Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.


Haemme nyt Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakouluun Otaniemeen


HENKILÖSTÖSIHTEERIÄopintovapaan sijaiseksi, elokuun alusta 31.12.2021 saakka.

Oletko kiinnostunut monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä kansainvälisessä työympäristössä yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa? Haemme nyt uutta kollegaa koulumme osaavaan HR-tiimiin.

Tehtäväsi

Henkilöstösihteerinä tärkeimpiä tehtäviäsi ovat henkilöstön tuki työsuhteen eri vaiheissa, työsuhteen hallinnollisten asioiden hoitaminen, henkilöstön kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvä tuki sekä HR-prosessien kehittäminen yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Työssäsi laadit esimerkiksi työsopimuksia, neuvot henkilöstöä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja perehdytät uusia aaltolaisia. Henkilöstösihteerinä pääset käyttämään pilvipohjaista Workday-järjestelmää, jonka Aalto-yliopisto on ottanut käyttöönsä ensimmäisenä yliopistona Euroopassa.

Osaamisesi

Henkilöstösihteerin tehtävä kansainvälisessä, akateemisessa työyhteisössä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. Arvostamme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, mutta voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Uuden henkilöstötietojärjestelmämme Workday:n myötä myös hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus tietojärjestelmiä kohtaan ovat tarpeen. Workday:n käyttö- ja muu HR-kokemus on valtti. Eduksi on myös asiakaspalvelukokemus.

Arvostamme ratkaisukeskeistä toimintatapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työpäivät ovat vaihtelevia ja tehtävät monipuolisia, mikä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Työssäsi tulet tekemään tarkkuutta vaativia tehtäviä itsenäisesti, joten arvostamme myös huolellista ja oma-aloitteista työtapaa.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään kiinnostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä HR-palveluita ammattitaitoisessa porukassa sekä opetella modernin HR-tietojärjestelmän saloja. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Työajat ovat joustavat, ja tehtävän palkkaus yliopistojen työehtosopimuksen mukainen.

Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Tällä hetkellä työskentelemme kaikki etänä, mutta syksyllä siirrymme hybridimalliin, jossa työskennellään toimistolla mutta niin halutessaan myös osittain etänä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, täytäthän sähköisen hakulomakkeemme täällä www.aalto.fi/fi/avoimet-tyopaikat. Liitäthän siihen CV:si. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 15.6. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä HR-päällikkö Sanna Kokkoon, p. 050 386 1340, etunimi.sukunimi@aalto.fi. Puhelimitse minut tavoittaa parhaiten pe 11.6. klo 13-15.

Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

www.aalto.fi
www.twitter.com/aaltouniversity
www.facebook.com/aaltouniversity
www.instagram.com/aaltouniversity
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465515
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo