(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöresurssisuunnittelijoita (TOK)
Turun Osuuskauppa, HR

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Etsimme henkilöstöresurssitiimiimme asiantuntijatehtäviin

HENKILÖSTÖRESURSSISUUNNITTELIJOITA

toistaiseksi voimassa olevaan ja kahteen määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaiset työsuhteet ovat kestoltaan noin 1 vuoden pituisia. Tehtävät ovat kokoaikaisia.

Mikäli tulet valituksi määräaikaiseen tehtävään TOK:n vakituisena työntekijänä, työsuhteesi jatkuu vakituisena määräaikaisesta henkilöstöresurssisuunnittelijan tehtävästä huolimatta.

Turun Osuuskaupan henkilöstöresurssitiimi toteuttaa, kehittää ja johtaa pitkän ja lyhyen aikavälin henkilöstöresurssisuunnittelua.

Henkilöstöresurssisuunnittelijana työtehtäviäsi ovat muun muassa henkilöstö- ja työvuorosuunnittelu, hallinnollinen HR-työ ja HR-asiantuntijapalvelu organisaatiollemme. Näissä tehtävissä tarvitset periksi antamatonta asennetta ja kykyä pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön sekä analyyttistä ja loogista lähestymistapaa asioihin. Olet kiinnostunut järjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena sekä ymmärrät liiketoiminnallisia tunnuslukuja. Kehitämme jatkuvasti tiimissämme erilaisia työkaluja liiketoiminnan tueksi sekä oman toimintamme prosesseja – näihin tehtäviin tarvitset erityisesti kehitys- ja muutosmyönteisyyttä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä tuntemusta työsuhteeseen liittyvistä sopimuksista sekä lainsäädännöstä.

Tulet työskentelemään avokonttorissa osana vauhdikasta HR-tiimiä, jossa saat haasteellisen tehtäväkokonaisuuden hoitaaksesi. Työskentelet pääsääntöisesti yhteistyössä toimipaikkojamme esimiesten sekä liiketoimintajohdon kanssa. Työ HR-osastolla tarjoaa sinulle jatkuvan oppimishaasteen ja osaamisen kehittymisen. Lisäksi Turun Osuuskauppa tarjoaa sinulle TOK:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut.

Tunnistitko tästä kuvauksesta itsesi? Me haluamme kuulla Sinusta 18.2.2019 mennessä.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimin esimieheltä Ollilta (Olli Saarinen, henkilöstöresurssipäällikkö p. 010 764 4059) pe 8.2. klo 9:30-11 tai ti 12.2. klo 15-17 tai mahdolliselta tulevalta kollegaltasi Annelta (Anne Marjamaa, henkilöstöresurssisuunnittelija p. 0107643303) ti 12.2. tai ke 13.2. klo 12-15.