(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöresurssisuunnittelija (TOK)
Turun Osuuskauppa, HR

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme henkilöstöresurssitiimiimme asiantuntijatehtäviin

HENKILÖSTÖRESURSSISUUNNITTELIJOITA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteisiin. Tehtävät ovat kokoaikaisia.

Turun Osuuskaupan henkilöstöresurssitiimi toteuttaa, kehittää ja johtaa pitkän ja lyhyen aikavälin henkilöstöresurssisuunnittelua.

Henkilöstöresurssisuunnittelijana työtehtäviäsi ovat muun muassa henkilöstö- ja työvuorosuunnittelu, hallinnollinen HR-työ ja HR-asiantuntijapalvelu organisaatiollemme. Näissä tehtävissä tarvitset periksi antamatonta asennetta ja kykyä pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön sekä analyyttistä ja loogista lähestymistapaa asioihin. Olet kiinnostunut järjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena sekä ymmärrät liiketoiminnallisia tunnuslukuja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä tuntemusta työsuhteeseen liittyvistä sopimuksista sekä lainsäädännöstä.

Tulet työskentelemään osana vauhdikasta HR-tiimiä, jossa saat haasteellisen tehtäväkokonaisuuden hoitaaksesi. Työ HR-osastolla tarjoaa sinulle jatkuvan oppimishaasteen ja osaamisen kehittymisen. Lisäksi Turun Osuuskauppa tarjoaa sinulle TOK:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut, jotka pääset katsomaan täältä: http://bit.ly/2HRMoRo.

Tunnistitko tästä kuvauksesta itsesi? Me haluamme kuulla sinusta 15.7.2018 mennessä.

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimin esimieheltä Ollilta (Olli Saarinen, henkilöstöresurssipäällikkö p. 010 764 4059) 19.6. klo 12-14, 20.6. klo 15-17 tai 21.6. klo 9-11 tai mahdolliselta kollegaltasi Annelta (Anne Räty, henkilöstöresurssisuunnittelija p. 010764 3303) ti 19.6. klo 9-11 ja 14-16.

Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä toisen vaiheen osalta. Hakuprosessi etenee videotehtävän, ryhmätehtävän, yksilöhaastattelun sekä henkilöarvioinnin kautta valintoihin, jotka pyrimme tekemään 31.8.2018 mennessä.