(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan vuoropäällikkö (sali)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haluatko olla mukana luomassa maailman parasta ruokailukokemusta?

Meillä pääset laittamaan ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteen ja palvelun kehittämiseen. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella. Lounaan lisäksi rakennamme asiakkaidemme toiveiden mukaisia edustus- ja tapahtumapalveluita.


Nykyisen henkilön ottaessa ISS-urallaan askeleen eteenpäin, etsimme hänen tilalleen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Pasilassa sijaitsevaan Danske Bankin pääkonttoriin. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika sijoittuu mukavasti arkipäiville. 


Tehtävässä vastaat ruokapalveluiden toiminnan suunnittelusta, työn päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta ja toteuttamisesta yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Ohjaat omaa tiimiäsi ja toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa, vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta sekä koordinoit tuotannon sujuvuutta ja laatua.


Edellytämme aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä, tehtävää tukeva koulutus katsotaan eduksi.Ymmärrät ja kykenet analysoimaan ravintolan keskeisiä tunnuslukuja ja osaat kehittää palvelua niiden pohjalta. Työssäsi tapaat myös kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Sinulla on ajantasaiset taidot sähköisten työvälineiden ja uusimman tekniikan hyödyntämiseen.


Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän mielenkiintoisessa pankkialan asiakkuudessa sekä suuren, kansainvälisen organisaatiomme tuen ja prosessit tueksesi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. kehitys- ja koulutusmahdollisuuksin sekä hyvinvointia tukemaan liikunta- ja kulttuuriedun. 

Tule kanssamme tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseesi cv:n. 


Hakuaika päättyy 22.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -