(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme nyt HENKILÖSTÖRAVINTOLAN TARJOILIJAA Espoon Matinkylään uuteen, tammikuussa 2020 avautuvaan ravintolaamme. 

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Tehtävässä vastaat henkilöstöravintolan monipuolisista tehtävistä, kuten lounaslinjaston täyttämisestä, kassatyöskentelystä ja astiahuollosta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja aamu- / päivävuoroon.

Arvostamme alan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi aitoa asiakaspalveluasennetta. Työssäsi tarvitset ehdottomasti hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos nautit asiakaspalvelusta ja arvostat tiimityötä. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa työskentelee alan ammattilaisia unohtamatta hauskanpitoa aherruksen lomassa. Tutustu täältä ISS Palveluiden pääkonttorin monipalvelutiimin ammattilaisten työpäivään. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.10.2019 ja työ alkaa loppuvuodesta 2019 tai viimeistään tammikuun 2020 alussa. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -