(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan Ravintolapäällikkö
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haemme asiakasyrityksemme henkilöstöravintolaan RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ jolla sydän on puhdasta kultaa!
Tässä tehtävässä päällikkö ei pärjää ilman timanttista tiimiään, joten sen ohjaaminen ja mukavien asiakkaiden palvelun takaaminen ovat kaikkein tärkeintä.

Ravintolapäällikkönä tulet vastaamaan henkilöstön johtamisesta, työhyvinvoinnista sekä taloudellisesta menestyksestä. Tehtävä edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta ravintolan esimiestyöstä. Ravintolapäällikkö pitää huolen myös viestinnästä asiakasyrityksen suuntaan suomen ja englannin kielellä. Luonnollisesti työ pitää sisällään ravintolan päivittäisestä toiminnasta vastaamisen, mutta myös sen kehittämisen ja asiakasyrityksen toiveiden toteuttamisen.

Ravintola sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja on tällä hetkellä avoinna arkisin klo 6.15-17.30. Päivittäin asiakkaille tarjotaan kahvilapalvelut sekä lounasruokailu. Ravintolan väki hoitaa myös satunnaiset tapahtumat sekä kokoustarjoilut. Timanttista henkilökuntaa ravintolassa on lähes 20 ja lounasasiakkaita vierailee päivittäin reilusti yli 1000.

Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti kokemuksen mukaan ja työt alkavat tammikuun alkupuolella.

Mikäli koet, että uusi vuosi saa tuoda Sinulle uudet tuulet, niin lähetäthän hakemuksen ansioluetteloineen mahdollisimman pian!