Henkilöstöravintolan ravintolapäällikkö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018
Etsin tulosvastuullista henkilöstöravintolan ravintolapäällikköä. Työpaikka on Jyväskylän keskustassa ja se alkaa heti, sopimuksen mukaan. Normaalien päällikkötöiden lisäksi työtehtäviin kuuluu joissakin määrin suorittava työ sekä juhlapalveluiden hoitaminen. Paikassa järjestetään erilaisia juhla- ja edustustapahtumia iltaisin ja/tai viikonloppuisin.


Edellytämme sinulta

- kokemusta anniskelupaikassa työskentelystä
- laajaa keittiötaustaa ruoanvalmistuksesta ja leipomisesta
- aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- joustavuutta työaikojen suhteen juhlapalveluiden osalta
- kokemusta henkilöjohtamisesta ja markkinoinnista


Tarjoamme sinulle

- vakituisen työpaikan
- vastuullisen työn menestyvässä henkilöstöravintolaketjussa
- mahdollisuuden laajentaa omaa ammattitaitoasi monipuolisesti
- vahvan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Jätä hakemus www.staffpoint.fi kera cv:n ja suosittelijoiden tietojen, niin palaan asiaan mahdollisen haastattelun merkeissä.


Lisätietoja

Lisätietoja
Anne-Maarit Ojala
Account Manager
StaffPoint Oy II Puistokatu 2 D, katutaso II 40100 JYVÄSKYLÄ
020 720 6594 || 044 786 6761
anne-maarit.ojala@staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1138516
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä