(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme KOKKIA pohjoismaisen pankkiasiakkuutemme pääkonttorille Helsingin Vallilaan.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoka valmistetaan paikan päällä ravintoloiden keittiöissä ja käytämme ruoan valmistukseen tuoreita, kotimaisia raaka-aineita.

Tehtävässä vastaat linjastolounaan valmistuksesta ja annosten valmistuksesta grillipisteellä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-16 välille. 

Toivomme, että olet se kuuluisa hyvä tyyppi, omaat pari vuotta työkokemusta ravintolatyöstä, erityisesti linjasto- ja grillipistelounaasta. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mukavilla työajoilla maanantaista perjantaihin. Meillä saat hyvät työkaverit sekä ison työyhteisön edut. 

Katso täältä ISS Palveluiden pääkonttorin monipalvelutiimin tunnelmia ja hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 27.10.2019ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -