(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan kokki
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja loistavan palveluasenteen omaavaa kokkia Kemiin henkilöstöravintolaan, jossa ruokailee päivittäin noin 150 - 200 lounasasiakasta. Lounaan lisäksi ravintolassa tarjolla on monipuolisia ja korkeatasoisia kokous- ja edustustarjoiluja. Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistuksen lisäksi tarvittaessa tilausten tekeminen ja varastonkierron hallinta, kassapalvelu sekä muut ravintolatyöt, kuten leipien valmistus, salaatti/kylmäkön työt, avustavat työt ja astiahuolto.
Odotamme sinulta
Ammatillista koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä sopeutua yrityksen toimintatapoihin. hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Plussaa on, jos hallitset Jamix -ruokalista suunnitteluohjelman käytön.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme sinulta aurinkoista persoonallisuutta ja "kyllä onnistuu!" –asennetta, heittäytymistäsi ravintola-alan pyörteisiin.
Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on intoa hypätä mukaan, ideoida ja kehittää uutta!
Muut tiedot
Työt alkavat pikaisesti, ja kestävät maaliskuulle 2019 saakka, mahdollisesti pidempään. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.
Kesto
6-9 kk, mahd. pidempään
Lisätietoja
Anu Grönlund, kemi@vmp.fi, 0400-440834
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.08.2018 mennessä.