Henkilöstöravintolan kokki, Pitäjänmäki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haemme asiakkaamme toimeksiannosta kokkia pääkonttoritason kohteeseen Pitäjänmäkeen.

Työssäsi valmistat laadukasta ja monipuolista ruokaa erikoisruokavaliot huomioiden asiakkaille osana tiivistä ja ammattitaitoista keittiötiimiä. Toivomme kokemusta niin lounas- kuin edustusruoankin valmistuksesta.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 06.30-16:00 väliselle ajalle arkipäivisin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta kokin työtehtävistä
- Aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, sekä hyviä tiimityötaitoja
- Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä


Tarjoamme sinulle

- Kokoaikaisen työsuhteen
- Työpaikka hyvien kulkuyhteyksien varrella
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
020 7206 276 || vaihde 030 0472 001
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1104909
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki