(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolan kokki, Jyväskylä, Keski-Suomi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Etsin syksyn kiireisiin osaavia ja ammattitaitoisia kokkeja. Työtä on tarjolla ympäri Keski-Suomea henkilöstöravintoloissa. Kokin työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Viikonloppuja on asiakkaan tilausten mukaisesti. Oman auton käyttö on eduksi, jotta kulkeminen kaikkiin työvuoroihn olisi mahdollista.


Edellytämme sinulta

- kokemusta lounasruoan valmistuksesta
- oikeaa asennettaa työntekoon
- voimassaolevia passeja
- kykyä toimia itsenäisesti ja ottaa vastuuta nopeasti muuttuvissa tilanteissa


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa
- vastuullisen ja vauhdikkaan työn
- mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi keittiömaailmassa
- vahvan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Mikäli olet valmis sitoutumaan kokin työtehtäviin, niin jätä hakemus kotisivuillemme. Meitä kiinnostaa mitä olet tehnyt aiemmin ja millaiset ovat sinun tulevaisuudensuunnitelmat. Liitä mukaan cv ja suosittelijan yhteystiedot.


Lisätietoja

Lisätietoja
Anne-Maarit Ojala
Account Manager
StaffPoint Oy II Puistokatu 2 D, katutaso II 40100 JYVÄSKYLÄ
020 720 6594 || 044 786 6761
anne-maarit.ojala@staffpoint.fi