Henkilöstöravintolakokki
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Helsingin Kruununhaan alueelle.

Kokkina työnkuvaasi sisältyy muun muassa henkilöstöravintolalounaan valmistusta sekä edustusruokien valmistusta, keittiön yleisiä töitä mm. puhtaanapitotehtävät, tukkukuormien purkamiset ja omavalvontaa.
Tulet osaksi 9 hengen tiimiämme.
Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 7.00-16.00 välille.
Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa.

Menestyäksesi työssä tarvitset suomenkielen taitoa.
Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava sekä asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Sinua odottaa innostunut, ammattitaitoinen ja lämminhenkinen tiimi.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Heli Maijala numerosta
040 664 6794

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.2.19 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231539
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki