(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä ympäri Suomen!
Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammä ja motivoituneita alan moniosaajia.
Haluatko liittyä joukkoomme?
Nyt sinulla on siihen mahdollisuus henkilöstöravintolakokin tehtävässä.

Työaikasi eri ketjujen henkilöstöravintoloissa ajoittuu arkisin
ma-pe kiireiseen lounasaikaan.
Työpäivän pituus vaihtelee 4-8 tunnin välillä.
Työtunteja lupaamme vähintään 60h/3vkossa.

Työt alkavat lokakuussa jatkuen ainakin huhtikuun 2018 loppuun saakka.
Työkohteet vaihtelevat Oulun talousalueella, joten omalla autolla liikkuminen
on suotavaa.

Edellytämme sinulta:
- ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta
- oikeaa, positiivista asennetta
- ripeyttä ja järjestelmällisyyttä
- valmiutta kulkemaan eri kaupunginosissa töissä
- sitoutumista useammaksi kuukaudeksi tehtävään

Tarjoamme sinulle:
- takuutunnit
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisesti keittiöalan työtehtäviä asiakasyrityksissämme
- mahdollisuutta kartuttaa arvokasta työkokemusta

Arvostamme:
Työkokemusta

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ,
liitä CV hakemukseesi sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Yhteystiedot Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi