(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Tampereelle ateriapalveluihin HENKILÖSTÖRAVINTOLAKOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsopimus kirjoitetaan vuoden 2019 loppuun. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vk.

Työ sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapalan valmistamista keskuskeittiöperiaatteella.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tunnet olosi kotoisaksi keittiössä, omaat monipuolista kokemusta ruoanlaitosta, hallitset erikoisruokavaliot ja olet tottunut valmistamaan ruokaa suurillekkin määrille. Työ on päivätyötä ja työajat vaihtelevat maanantaista sunnuntaihin kello 6.00-16.00 välillä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Suurtalouskokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
Kykyä itsenäiseen kokin työhön
Kykyä työskennellä kiireen keskellä ja työstää useampaa asiaa samaan aikaan
Reipasta asennetta ja tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

Mukavat työajat
Päivävuoroihin painottuvan työn
Arvokasta työkokemusta
Mahdollisuuden työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi