(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme Tampereen Sarankulmassa toimivalle asiakkaallemme

HENKILÖSTÖRAVINTOLAKOKKIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön.

Työ sisältää herkullisen lounaan valmistamista sadoille asiakkaalle sekä muita keittiön työtehtäviä. Tässä tehtävässä menestyäksesi tunnet olosi kotoisaksi keittiössä, omaat monipuolista kokemusta ruoanlaitosta ja pyrit kehittämään itseäsi päivittäin.

Työt alkavat sovitusti mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla 112,5 tuntia /3 viikossa pääsäntöisesi arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n TES:iä. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille, mutta myöhemmin on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
- Ravintola-alan koulutuksen katsomme eduksi.
- Mahdollisuutta sitoutua kokoaikaiseen työhön.
- Hygieniapassia ja työn alkaessa voimassa olevaa salmonellatodistusta.


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen. Myöhemmin mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille.
- Vastuullisen työn, jossa näet oman työsi jäljen.
- Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja kerryttää arvokasta työkokemusta.
- Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti!

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi