(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki Ravintola Mutteri, Lappeenranta
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Etsimme ISS Palvelut / UPM Kaukas tehdasalueen Ravintola Mutteriin henkilöstöravintolakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola Mutteri sijaitsee Lappeenrannan keskustan tuntumassa Kaukaan tehtaan naapurissa tehtaan puistossa.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti salaattien valmistus, vitriini-, kahvitus- ja automaattituotteiden valmistusta, kassatyöskentelyä, astianhuoltoa sekä salin yleistä puhtaanapitoa. Työvuorot ovat arkipäivisin ja työaika kello 06.30-14.00.

Työt alkavat 2.9 ja määräaikainen työsopimus kirjoitetaan 18.10 asti. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Määräaikaisuuden päätyttyä työntekijällä on mahdollisuus työn jatkoon muissa asiakasyrityksissämme keikkaluonteisesti.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä
Reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta työhön
Hyvää tiimityöskentelytaitoa
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
Monipuolisen työnkuvan
Arvokasta työkokemusta
Päiväpainotteisen työn
Vahvan organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta alan kokemuksestasi / koulutuksestasi sekä nykytilanteestasi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun.


Lisätietoja

Sallamaari Laine
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint, Kirkkokatu 6 15140 Lahti
sallamaari.laine@staffpoint.fi
045 78816635