(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki Ravintola Kuparitorniin
Leijona Catering

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme henkilöstöravintolakokkia keikkaluontoiseen työhön Ylöjärvelle.

Etsimme henkilöstöravintolakokkia työskentelemään asiakkaallamme Leijona Cateringilla Ravintola Kuparitornissa. Kuparitorni sijaitsee Ylöjärvellä Lakialassa. Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista työtä, mutta mahdollisuus on saada myös pidempiä sijaisuuksia. Työvuorot sijoittuvat arkiviikkoon klo 7-14:30 välille.

Kuparitornissa valmistetaan aamupala sekä lounas. Työtehtäviin kuuluu myös astiahuoltoa, siisteydestä huolehtimista ja omavalvontaa sekä hieman asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Kuparitornissa menee noin 60 lounasannosta päivässä. Tehtävään perehdytetään. Palkkaus on MARA-työehtosopimuksen mukainen.

Etsimme tehtävään kokkia, joka tekee työtä itsenäisellä otteella. Hän hallitsee ruuan valmistuksen henkilöstöravintolassa. Unelmahakijallamme on kokin tutkinto tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävää varten vaaditaan hygieniapassi ja todistus kelpoisuudesta elintarviketyöhön, tarvittaessa ohjeistamme sen hankintaan.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan kuvat opinto- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.