(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Rauma
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Nopeat syövät hitaat ja niin tässäkin tapauksessa, kun etsimme asiakkaallemme Rauman keskustan alueella HENKILÖSTÖRAVINTOLAKOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Nopeus on valttia, sillä työt alkavat viimeistään 27.1. ja jatkuvat ainakin maaliskuun loppuun asti.

Työpäiväsi koostuvat lounasruokien valmistuksesta yhdessä toisen kokin kanssa. Työpäiviin lisätäytettä tuovat myös välipalojen valmistaminen, tukkukuormien purku, keittiön puhtaanapito sekä muut vaihtelevat keittiön tehtävät.

Työvuorot vaihtelevat 7.30-12.30 ja 7.15-12.15 välillä ja työtä on keskimäärin 25h/viikko.


Edellytämme sinulta

aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
oma-aloitteisuutta, mukautuvaisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että porukassa
reipasta työotetta sekä kykyä suoriutua onnistuneesti tehtävistäsi
hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

monipuolisia työn ravintola-alalla
mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työllistyä myös pidemmäksi aikaa
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työurallesi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Osan hakijoista kutsumme prosessin ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU