(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Kilonpuisto koulu, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Palmia Oy:lle kokkia Kilonpuiston kouluun. Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Etsimillämme henkilöillä on kokin/dieettikokin ammattitutkinto ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella, ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Työ on säännöllistä päivätyötä.


Edellytämme sinulta

- kokin tai dieettikokin tutkintoa
- kokemusta kokin tehtävistä
- kykyä toimia ja tehdä töitä itsenäisesti
- kokemusta erikoisruokavalioista


Tarjoamme sinulle

- kokoaikaisen työn
- innostuneen tiimin tuen
- upean mahdollisuuden kehittyä urallasi
- vaihtelevan ja monipuolisen työn


Kiinnostuitko?

Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si. Kerro meille miksi olet kiinnostunut Palmian avoinna olevasta tehtävästä ja miksi juuri sinä olisit etsimämme keittiöpuolen osaaja!


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi