Henkilöstöravintolakokki, Kaarea
Tietoa tehtävästä
Haemme asiakkaallemme Kaarealle henkilöstöravintolakokkia TYKS:in henkilöstöravintolaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin elokuuhun 2024 asti. Myös jatko tämän jälkeen on mahdollista. Palkkauksessa käytössä on AvainTES.
Työpisteenä on suurtalouskeittiö ja ruokailijoita on useampi sata päivässä. Suurtalouskeittiötyön lisäksi valmistat tilaustarjoiluja ja annosruokia. Työvuorot pääsääntöisesti arkipäivisin, lisäksi satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työvuorot sijoittuva 06-16 välille. Pääset työskentelemään osana tiimiä, mutta työ vaatii myös itsenäistä työotetta.
Toivomme:
- Alan koulutusta ja eduksi katsomme aiemman työkokemuksen
- Reipasta työotetta ja paineensietokykyä
- Tiimityötaitoja
- Sujuvaa suomenkielentaitoa
Tarjoamme:
- Työn täysillä työtunneilla
- Mahdollisuuden kehittymiseen
- Kattavan perehdytyksen
- Mielenkiintoisen työn, jonka työnkuva pitää sisällään myös vaihtelua
Valitulla henkilölle tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Valittu henkilö työllistyy StaffPointin kirjoille.
Ota yhteyttä:
Tietoa työnantajasta
Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/staff-point/2492090-1
Lue lisää työnantajasta
- Marika Hiltula Mekaaninen suunnittelija, Olkiluoto
- StaffPoint Oy Laitoshuoltajia, Lempäälä/Akaa
- Porvoon Maske Oy Tulityö- ja luukkuvahteja Kilpilahteen, Porvoon Maske Oy PIKAHAKU
- Käyttölukko Oy Lukkoseppä / Oviautomatiikan asentaja, Käyttölukko Oy