(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Ilmajoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Ilmajoelle henkilöstöravintolakokkia työskentelemään heinäkuun ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti lämpimän ruuan valmistamista, kassatyöskentelyä, astianhuoltoa sekä salin yleistä puhtaanapitoa. Työvuoro alkaa aamulla pääsääntöisesti kello 7.00 ja loppuu kello 14.00.

Työt alkavat 2.7 ja määräaikainen työsopimus kirjoitetaan 30.7 asti. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Määräaikaisuuden päätyttyä työntekijällä on mahdollisuus työn jatkoon muissa asiakasyrityksissämme keikkaluonteisesti.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä
Reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta työhön
Hyvää tiimityöskentelytaitoa
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
Monipuolisen työnkuvan
Arvokasta työkokemusta
Päiväpainotteisen työn
Vahvan organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta alan kokemuksestasi / koulutuksestasi sekä nykytilanteestasi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi