(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintolakokki, Fazer Food Services Oy, Ravintola Kultakaivos, Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018
StaffPoint on mukana Fazerin maailmankuulussa tarinassa kumppanin roolissa. Kaikilla fazerilaisilla on tärkeä rooli makuelämysten luomisessa ja kuluttajien odotusten ylittämisessä. Nyt Sinulla on mahdollisuus osallistua maukkaaseen ja maailmankuuluun tarinaan, joka alkoi jo 125 vuotta sitten.
Etsimme nimittäin henkilöstöravintolakokkia Ravintola Kultakaivokselle, Kiistalaan.

Kokin työ Kultakaivoksella alkaa kesäkuun alussa ja on kokoaika työtä vähintään elokuun loppuun saakka.


Edellytämme sinulta

- Kokin koulutusta ja työkokemusta ravintolan keittiöstä
- Reipasta, järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys


Tarjoamme sinulle

- Kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
- Kattavan peredytyksen ja tarvittavan työturvakoulutuksen
- Mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Tarkkailethan myös sähköpostiasi, sillä kutsumme hakijoita myös videohaastatteluihin.


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi