Henkilöstöravintolakokki, Compass Group, Kouvola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Etsimme helmikuussa avattuun ravintola Pohjolaan HENKILÖSTÖRAVINTOLAKOKKIA!

Etsimämme henkilöstöravintolakokki vastaa maukkaan ruuan valmistamisesta ravintolan asiakkaille. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy osaamista myös edustuspuolen ruokien valmistuksesta, leivonnasta sekä ruoan valmistuksesta keittiön kylmällä puolella.

Työsuhde on määräaikainen 3.-28.6., mutta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen elokuusta alkaen. Työaika on klo 7-14.30 Palkkaus tapahtuu henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan, noudattaen MaRaVa:n TES:iä


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tai koulutusta ravintola-alalta ja kokin tehtävistä
Aitoa kiinnostusta ja halua ruoan valmistamiseen
Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Tiimityötaitoja
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Määräaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden vakinaistamiseen
Mahdollisuuden kehittää itseäsi ravintola-alalla
Monipuolisia kokin tehtäviä
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269968
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola