Kiinnostaisiko sinua joustava ja omiin aikatauluihisi sopiva keikkatyö ravintoloissa? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus työllistyä KOKIKSI.
Keikkapankin kautta työskennellessä päätät itse, milloin teet töitä, millaisissa tehtävissä ja missä ravintolassa tai kenties tapahtumassa. Työvuoron varaat itse, kun se sopii aikatauluusi. Avoimia ja varattavia vuoroja voit seurata myStaff-äpissä ja tieto niistä tulee myös tekstiviestillä. Osa työntekijöistämme keikkailee kokopäiväisesti, osa hankkii lisätienestiä opiskeluiden tai perhearjen oheen, miten sinä tahdot keikkailla?
Henkilöstöravintolakokin työ koostuu pääasiassa henkilöstöravintolan monipuolisista tehtävistä. Tehtäviin kuuluu lounasruokien, keittojen ja salaattien valmistus sekä kohteesta riippuen mahdollisesti myös erilaisten vitriinituotteiden valmistaminen ja muut kokin yleiset tehtävät.
Työssä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla kokemusta omaava nuori tai sinulta voi löytyä monien vuosien kokemusta alalta. Oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.
Työvuoroja on tarjolla erilaisissa asiakasyrityksissämme, joten voit päästä työskentelemään esimerkiksi henkilöstö- tai lounasravintolassa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6 - 17 välille.
Toivomme sinulta:
Tarjoamme sinulle:
Palkkaus sovittavissa kokemuksesi mukaan. Työsopimus solmitaan valitun hakijan ja StaffPointin välille.
Hae tehtävää rekisteröitymällä työnhakijaksi täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Täytäthän työhakemuksesi huolellisesti, sillä meidän on tärkeää tietää aiemmat kokemuksesi ja osaamisesi. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.
StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.
Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.