Henkilöstöravintolakokkeja, Turku
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021
Etsimme ammattitaitoisia KOKKEJA työskentelemään kauttamme Turkuun ja lähialueille.

Työ koostuu pääasiassa henkilöstöravintolan monipuolisista tehtävistä. Tehtäviin kuuluu lounasruokien, keittojen ja salaattien valmistus sekä kohteesta riippuen mahdollisesti myös erilaisten vitriinituotteiden valmistaminen ja muut kokin yleiset tehtävät.

Voit olla kokemusta omaava nuori tai sinulta voi löytyä monien vuosien kokemusta alalta. Työssä vaaditaan aikaisempaa kokemusta edustus- ja kokoustilaisuuksien tarjoiluista. Oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset vaikuttamaan työnkuvaasi.

Toivomme tekijältä hyvää ja reipasta asennetta työn tekemiseen.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6 - 17 välille.
Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työurallesi


Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut heti, joten pidä puhelimesi äänet päällä ja tarkkaile sähköpostiasi mahdollisten haastattelukutsujen varalta!


Lisätietoja

Minna Lamberg
Rekrytointikonsultti
HoReCa
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100
0444204303 || Palvelukeskus 030 047 2000
minna.lamberg@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot