(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöravintola kokki, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Haemme asiakkaallemme KOKKIA HENKILÖSTÖRAVINTOLOIHIN pääkaupunkiseudulla

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta suurkeittiöistä tai henkilöstöravintolan keittiöstä, hallitset hyvin ruoanvalmistuksen ja ajoituksen, tunnet keittiölaitteet, ymmärrät reseptiikkaa sekä osaat soveltaa reseptiikkaa erityisruokavaliot huomioiden. Osaat kommunikoida suomeksi ja englanniksi.

Lounaskokkina työskentelet eri henkilöstöravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin kello 7-16. Lounaskokin tehtäviin lounaan valmistuksen lisäksi voi kuulua myös edustustarjoiluiden valmistusta.

Työtä on tarjolla keskimäärin 90 tuntia 3 viikossa ja työt jatkuvat ainakin jouluun asti.


Edellytämme sinulta

- Kokin koulutusta ja työkokemusta ravintolan keittiöstä
- Reipasta, järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta


Tarjoamme sinulle

- Kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
- Luotettavan ja joustavan työnantajan edut
- Työtä elämäntilanteesi mukaan


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi