(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpalvelusihteeri, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.02.2020 - 05.01.2021


Etsimme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa palvelussuhde- ja palkkapalveluiden osaajaa. Sinulla on mielellään jo näyttöä hyvistä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidoista ja osaat kantaa vastuuta niin omista kuin tiimin yhteisistä töistä. Hyvän huumorintajun lisäksi odotamme ammatillista työotetta, tarkkuutta sekä kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen rytmissä.  

Meillä pääset tuottamaan palvelussuhde- ja palkkapalveluja Vantaan kaupungin esimiehille ja palkansaajille. Voit ylpeydellä huolehtia yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa muun muassa siitä, että palvelusuhteeseen perustuvat etuudet sekä palkkojen laskenta ja maksatus toteutuvat voimassa olevien sopimusten ja kuntakohtaisten päätösten mukaisesti oikein ja oikea-aikaisesti. Tehtäviin voi vahvuuksistasi ja osaamisestasi riippuen sisältyä myös muita työvaiheita, kuten esimerkiksi palkkaraportointia ja palkkakirjanpidon tehtäviä. Sähköisten palvelujen kehittyessä työn sisältö muuttuu ja edellyttää sinulta kykyä omaksua joustavasti uusia toimintatapoja ja laajentaa osaamista.

Olet tärkeä osa tehokasta tiimiäsi! Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti kunnallisten sopimusalojen virka- ja työehtosopimusten ja palkanlaskennan osaamista tai kykyä ja vahvaa motivaatiota erikoistua osaajaksi. Tiimisi sijoittuu Henkilöstöpalveluiden tehtäväalueelle, jossa tuotetaan myös henkilöstöhallinnon järjestelmäpalveluja sekä maksatuspalveluja ja huolehditaan työnantajavelvoitteisiin liittyvistä sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Luemme eduksi: Aikaisemman työkokemuksen palkanlaskennan tehtävissä, henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien tuntemuksen ja kyvyn omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies
Lemmelä Jari
040 194 3104
jari.lemmela@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.