Henkilöstöpalvelusihteeri, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tule joukkoomme tuottamaan palvelussuhde- ja palkkapalveluja Vantaalla!

Hyvän itseluottamuksen ja positiivisen elämänasenteen lisäksi odotamme, että olet palvelussuhde- ja palkkapalveluiden osaaja, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Sinulla on jo näyttöä hyvistä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidoista ja osaat kantaa vastuuta niin omista kuin tiimin yhteisistä töistä. Arvostamme ammatillista työotetta, numerotarkkuutta sekä kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen rytmissä.

Meillä pääset tuottamaan mainioita palveluita Vantaan kaupungin esimiehille ja palkansaajille. Voit ylpeydellä huolehtia yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa muun muassa siitä, että palvelusuhteeseen perustuvat etuudet sekä palkkojen laskenta ja maksatus toteutuvat voimassa olevien sopimusten ja kuntakohtaisten päätösten mukaisesti oikein ja oikea-aikaisesti. Tehtäviin voi vahvuuksistasi ja osaamisestasi riippuen sisältyä myös muita työvaiheita kuten esimerkiksi palkkaraportointia tai palkkakirjanpidon tehtäviä. Sähköisten palvelujen kehittyessä työn sisältö muuttuu ja edellyttää sinulta kykyä omaksua joustavasti uusia toimintatapoja ja laajentaa osaamistasi.

Olet tärkeä osa tehokasta tiimiäsi. Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti kunnallisten sopimusalojen virka- ja työehtosopimusten ja palkanlaskennan osaamista tai kykyä ja vahvaa motivaatiota erikoistua osaajaksi. Tiimisi sijoittuu Henkilöstöpalveluiden tehtäväalueelle, jossa tuotetaan myös henkilöstöhallinnon järjestelmäpalveluja sekä maksatuspalveluja ja huolehditaan tarvittavista sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Luemme eduksi: Aikaisemman työkokemuksen palkanlaskennan tehtävissä, kunnallisten virka- ja työehtosopimusten tuntemuksen sekä henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien tuntemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies
Westerholm Ira
040 183 2892
ira.westerholm@vantaa.fi

Merja Rouhiainen
040 055 2381
merja.rouhiainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot