(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpalvelupäällikkö
Yleisradio

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Yle on julkisen palvelun mediayhtiö, joka palvelee kaikkia suomalaisia. Ylen tehtävä on tarjota kaikille yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä sekä sivistää ja kehittää itseään. Ylen arvot ovat luotettavuus, riippumattomuus ja ihmisen arvostaminen.Yle on Suomen suurin luovan työn yhteisö ja työnantaja.

Yle on suosittu media-alan työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölleen monipuolisesti ura- ja kehittymismahdollisuuksia. Ylessä on vakituisia työntekijöitä noin 2800. Ylen tv- ja radiokanavat sekä verkkopalvelut työllistävät tämän lisäksi suuren joukon luovan alan ammattilaisia ja asiantuntijoita.


Haemme nyt sinua, kehityshenkinen henkilöstöpalvelupäällikkö, vahvistamaan tiimiämme Helsingin Pasilaan.

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää Henkilöstöpalvelut-toimintoa, sen tarjoamia palveluita ja henkilöstöä yhtiön strategian mukaisesti. Vastuualueeseen kuuluvat työsuhteen elinkaareen liittyvät toiminnot, työsuhdeasioiden hoito, rekrytointi ja perehdytys. Palkkahallintomme on ulkoistettu, mutta valvot yhteistyösopimuksemme toteutumista sovitun mukaisesti.

Vastuullesi kuuluvat myös henkilöstöhallinnon palveluiden, prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Ylen johdon ja päälliköiden sekä HR-kollegoiden kanssa tavoitteena henkilöstöpalveluiden jatkuva parantaminen.

Henkilöstöpalvelupäällikkönä raportoit talous- ja henkilöstöpalveluiden johtajalle.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Odotamme sinulta:

  • henkilöstöhallintoon soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • esimieskokemusta ja henkilöstöjohtamisen taitoja
  • erinomaisia vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • vankkaa kokemusta vastaavista, monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä
  • aiempia näyttöjä henkilöstöhallinnon kehitysprojekteista ja tuloksellisesta toiminnasta vastuualueella
  • pitkäjänteistä ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti).

CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 18.2.2018 mennessä osoitteessa https://momentous.fi/henkilostopalvelupaallikko-yle/

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöpalveluiden johtaja Maisa Hyrkkänen, perjantaina 9.2. klo 12-14 sekä perjantaina klo 16.2. klo 9-10 puh. 050-525 40 37 tai Momentouksen Senior Consultant Soili Nepponen, tiistaina 13.2. klo 9-11 puh. 045-625 96 55.