Henkilöstöpäällikkö
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2021

Haemme nyt

Henkilöstöpäällikköä

Metsä Groupin pääkonttoriin Espooseen.

Sinun roolisi

Vastaat yhdessä muun HR-tiimin kanssa Metsä Boardin pääkonttorin henkilöstöasioista tiiviissä yhteistyössä esimiesten kanssa. Työsuhdeasioiden lisäksi tehtävääsi kuuluu henkilöstön osaamisen kehittäminen ja henkilöstöhallinnon prosessien läpiviennin varmistaminen. Tämän lisäksi osallistut sovittuihin kehittämisprojekteihin ja varmistat henkilöstöohjelmien ja -tavoitteiden toteutumisen. Toimit verkostossa muiden Metsä Groupin henkilöstöpäälliköiden ja -asiantuntijoiden kanssa. Raportoit Metsä Boardin henkilöstöjohtajalle. Työskentelet Metsä Groupin pääkonttorissa Espoon Tapiolassa.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto ja kokemusta henkilöstötehtävistä tai tuotannon esimiestehtävistä. Olet kerryttänyt kokemusta työsuhde- ja TES-asioista sekä toiminnan kehittämisestä. Luonteeltasi olet aktiivinen, kehittämishaluinen ja sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky hoitaa tehtäviä tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä saat Compass Human Resource Group:n konsultilta: Göran Hernberg +358 500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi). Parhaiten tavoitettavissa 10.8 kello 15.00-16.00 tai 12.8 9.00 – 10.00.   

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Haku on auki 16.8.2021 asti, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot