(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme kasvavaan leijonalaumaamme henkilöstöpäällikköä 

Tämä tilaisuus on harvoin tarjolla! Nyt Leijonassa on avoinna mielenkiintoinen ja haastava tehtävä. Henkilöstöpäällikön uusi tehtävä Leijonassa avautuu energiselle ja ammattitaitoiselle henkilöstöalan huippuosaajalle. Oletko sinä uusi työkaverimme? Tule rakentamaan ja jatkamaan kanssamme Leijonan vastuullista ja merkityksellistä tarinaa.

Tehtäväsi on laaja-alainen ja pääset näyttämään kyntesi erilaisilla HR:n vastuualueilla. Vastaat Leijonan henkilöstöhallinnon kokonaisuuden toteutumisesta ja kehittämisestä, missä apunasi ovat osaavat HR-asiantuntijat sekä henkilöstön kehittämispäällikkö. Tuet aktiivisesti liiketoimintaamme ja autat esimiehiämme onnistumaan omien tiimiensä johtamisessa tarjoamalla tukea ja sparrausta. Sinulla on vahvaa käytännön osaamista päivittäisten työsuhdeasioiden hoitamisesta, HR-prosessien kehittämisestä, työsopimus- ja työlainsäädännön prosesseista, esimiestyön kehittämisestä sekä muutosjohtamisesta. Työssäsi pääset vastaamaan myös työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen käytännöistä sekä HR-mittareiden kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet sitoutunut, pitkäjänteinen ja tavoitteellinen työssäsi. Liiketoimintalähtöinen ajattelutapa sekä positiivinen ja joustava työskentelytyyli takaavat sinulle menestystä vastuullisessa ja haasteita tarjoavassa tehtävässä. Henkilöstöpäällikkönä olet tiimipelaaja, joka innostaa työyhteisön jäseniä kohti yhteisiä tavoitteita.

Persoonana olet jämäkkä ja liiketoimintalähtöinen. Työskentelet strategialähtöisesti ja määrätietoisesti kohti tavoitteita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään ja vaikuttamaan. Eikä tässä vielä kaikki! Pääset työskentelemään osaavassa Leijona-joukkueessa, kannustavassa työilmapiirissä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.9.2020 mennessä osoitteeseen https://rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoa henkilöstöpäällikön tehtävästä antaa arkisin henkilöstöjohtaja Heidi Kolehmainen p. 010 4320150.