(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Vantaan seurakuntayhtymän palvelukeskuksen henkilöstö- ja yleishallintopalveluissa on haettavana

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA

1.9.2020 alkaen.

Henkilöstöpäällikön tehtävänä on yhtymän johtajan apuna vastata ja huolehtia seurakuntayhtymään kuuluvien seurakuntien ja seurakuntayhtymän palvelukeskuksen henkilöstöhallinnosta ja henkilöstövoimavarojen koordinoinnista ja kehittämisestä. Henkilöstöpäällikkö vastaa virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta, palkkahallinnosta sekä henkilöstön kehittämistä koskevista palveluista. Henkilöstöpäällikkö toimii palkka-asiamiehenä.

Henkilöstöpäällikön virka kuuluu palvelukeskuksen johtosäännössä määriteltyihin yhtymän johtajan alaisiin palvelukeskuksen johtaviin virkoihin. Henkilöstöpäällikkö valmistelee vastuualueensa asiat yhteiselle kirkkoneuvostolle.

Henkilöstöpäälliköllä tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemusta, erinomainen suomen kielen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytetään kokemusta henkilöstöhallinnon esimiestehtävistä.

Eduksi katsomme seurakuntahallinnon ja -toiminnan tuntemuksen sekä hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä käytännön kokemusta henkilöstöhallinnon tietojärjestelmistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 701 ja sen peruspalkka on 4603,73 euroa/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 3.8.2020 klo 16.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antaa yhtymän johtaja Jukka Parvinen p. 044 422 0358 tai sähköpostilla jukka.parvinen@evl.fi