(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Metsä Tissuen Mäntän tehtaan sekä Suomen myynti- ja toimitusketjun henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa. Yhteensä henkilöstöä on noin 400. Valmistamme Mäntän tehtaalla Serla-, Lambi- ja Katrin-tuotteita, asiakkaidemme omia tuotemerkkejä sekä ruoanlaittopaperia SAGA -tuotteisiin.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Henkilöstöpäällikkönä vastaat Mäntän tehtaan sekä Suomen myynti- ja toimitusketjun henkilöstöasioista tiiviissä yhteistyössä tehtaanjohtajan, myyntijohtajan sekä toimitusketjusta vastaavan johtajan kanssa. Työsuhdeasioiden lisäksi tehtävääsi kuuluu henkilöstön kehittäminen sekä henkilöstöohjelmien ja -tavoitteiden toteutumisen varmistaminen  paikallisesti. Toimit verkostossa muiden Metsä Groupin henkilöstöpäälliköiden ja -asiantuntijoiden kanssa. Raportoit Metsä Tissuen henkilöstöjohtajalle.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto ja kokemusta henkilöstötehtävistä tai tuotannon esimiestehtävistä. Tehtävä edellyttää kokemusta työsuhde- ja TES-asioista sekä toiminnan kehittämisestä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky hoitaa tehtäviä tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Olet aktiivinen, kehittämishaluinen ja sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.  

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoa tehtävästä antaa Göran Hernberg p. 0500 409 779 tai goran.hernberg@compasshrg.fi ja Sanna Korhonen p. 050 543 5621 tai sanna.korhonen@compasshrg.fi.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa tästä linkistä:
 

https://bit.ly/2Padnhl
 

Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 16.3.2020 saakka.