(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Normek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Normek tytäryhtiöineen muodostavat merkittävän teräs- ja julkisivurakentamisen konsernin, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Henkilöstöpäällikkönä pääset keskeiseen asemaan konsernin HR-prosessien kehittäjänä ja toteuttajana.

Henkilöstöpäällikkönä tulet vastaamaan konsernin henkilöstöhallinnosta aina suunnittelusta toteutukseen ja käytäntöön vientiin asti. Vastuihisi kuuluvat:

  • yrityskulttuurin rakentaminen yhdessä johdon kanssa ja integraatioprojekteihin osallistuminen
  • työsuhdeasioista vastaaminen
  • esimiesten ja työntekijöiden tukeminen HR-asioissa
  • henkilöstön koulutus ja pätevyyksien todentaminen
  • HR-järjestelmien tunteminen ja kehittäminen
  • työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen ja työhyvinvoinnin kehittäminen
  • rekrytoinnit Suomessa ja kansainvälisesti
  • tulospalkkiojärjestelmien kehittäminen

Sinulla on kokemusta laajasta HR-vastuusta ja sinussa yhdistyvät kehittämishakuisuus sekä halu tehdä asioita myös itse. Pääset hyödyntämään kansainvälisessä organisaatiossa suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoasi. Toimipaikkasi sijaitsee Normek Oy:n pääkonttorissa Helsingin keskustassa mutta olet valmis myös matkustamaan työssäsi.

Normek on vahva toimija, joka tuo hyvän pohjan kehittymisellesi. Tämä uusi tehtävä on erittäin monipuolinen, joten sinulla on mahdollisuus kehittää ja suunnitella HR-toimintaa laajasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Henkilöstöpäällikkö toimii kiinteässä yhteydessä yritysjohdon kanssa ja raportoi tehtävässä talousjohtajalle.

Normekin emoyhtiö Donges Teräs Oy ja SSAB-konserni ovat heinäkuussa 2019 solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti Donges ostaa Ruukki Building Systems Oy:n (RBS) koko osakekannan SSAB:lta. Kaupan toteuttaminen edellyttää Suomen Kilpailu- ja Kuluttajaviraston (KKV) hyväksynnän. Kaupan toteutuessa henkilöstöpäällikön tehtävät ja toimenkuva tulisivat koskemaan myös syntyvää konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044-975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.3.2020  www.mercuriurval.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.