(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Vahvasti uudistuva A-lehdet Oy etsii energistä ja positiivista

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kokonaisvaltaisesti A-lehtien henkilöstöasioista. Vastuualueeseesi kuuluvat koko työsuhteen elinkaari alusta loppuun, henkilöstön osaamisen kehittäminen, jonka merkitys korostuu muuttuvassa maailmassa, sekä organisaation ja esimiesten tuki. Edistät omalla toiminnallasi A-lehtien organisaatiokulttuurin kehittymistä arvojen ja tavoitteiden mukaisesti.  Lisäksi tehtäviisi kuuluvat työkykyjohtaminen, HR-viestintä sekä HR-prosessien jatkokehittäminen. Toimit pienen ja tehokkaan HR-tiimin esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi talous- ja henkilöstöjohtajalle. Tukenasi on osaava tiimi ja hyvä työyhteisö. Teemme töitä paljon, mutta emme otsa rypyssä.

Sinulla on usean vuoden kokemus monipuolisista henkilöstötehtävistä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet suunnitellut ja systemaattisesti toteuttanut HR:n eri osa-alueiden kehittämistehtäviä ja toiminut esimiehenä. Lisäksi olet ollut mukana tukemassa liiketoimintaa muutosten läpivienneissä. Olet luotettava tiimipelaaja ja koet vuorovaikutuksen eri sidosryhmien kanssa mieluisaksi sekä toimit luontevasti eri tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset sekä pitkän aikavälin suunnittelun että nopeatahtisen reagoinnin päivittäisessä työssä. Tartut hanakasti toimeen ja haastat itsesi ja muut oppimaan uutta.

Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän nopeasti uudistuvassa mediaympäristössä ja vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut.

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat A-lehtien talous- ja henkilöstöjohtaja Titta Halme, p. 040 709 4266, pe 29.11. klo 9–10 ja ti 3.12. klo 16–17 ja Accountor HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, p. 040 588 2406, ke 4.12. klo 9-10 ja ma 9.12. klo 15–16. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 9.12.2019.