(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Oulun yliopiston henkilöstöpalvelut on rautaisten HR-osaajien tiimi, joka muodostuu keskitetyistä tukipalveluista ja kuudesta lähipalvelutiimistä. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä ja hymy huulilla – ja ennen kaikkea arktisella asenteella! Etsimme nyt joukkoomme ihmisistä innostuvaa mutta myös rutiinit hallitsevaa henkilöstöpäällikköä.

Henkilöstöpäällikkönä toimit lähipalvelutiimisi asiantuntijana työsuhteisiin liittyvissä asioissa ja tuet esimiehiä laadukkaan esimiestyön toteuttamisessa. Varmistat rekrytointien onnistumisen henkilöstösuunnitelman mukaisesti ja edistät työhyvinvoinnin kehittymistä. Suunnittelet ja toteutat myös henkilöstön osaamisen kehittämisen toimenpiteitä yhdessä esimiesten ja muun HR-tiimin kanssa.  Lisäksi tuot oman panoksesi ja yksikkösi näkökulman koko henkilöstöpalvelujen toiminnan ja prosessien kehittämiseen.

Henkilöstöpäälliköltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, itsenäistä työotetta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista henkilöstötehtävistä. Hallitset modernin henkilöstöjohtamisen käytännöt ja osaat soveltaa osaamistasi ja kokemustasi uusiin tilanteisiin. Olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja kykenet viemään läpi aloitteita ideoista toiminnaksi. Selviät hyvin haastavissakin tilanteissa ja osaat innostaa ja sparrata muita. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvat ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englannin kielellä. Tuntemus korkeakoulutoiminnasta ja/tai henkilöstön kansainvälisestä liikkuvuudesta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta HR-tietojärjestelmien kehitysprojekteista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan laajasti oman yksikkösi ja koko yliopiston HR-toiminnan kehittämiseen ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tuella. Koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön sekä yksityissektoria pidemmät lomat kuuluvat pakettiin.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.12.2019.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 11-12. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Jarmo Okkonen puhelimitse 19.12.2019 klo 15.00-16.30 puh: 050 483 5170 tai sähköpostitse jarmo.okkonen (at) oulu.fi