(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
FinnHEMS

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

HR-ammattilainen, oletko valmis muutokseen? Niin mekin.

Tule luotsaamaan asiantuntijaorganisaatiotamme kohti seuraavia etappeja. Luvassa taatusti päänvaivaa ja luomisen tuskaa, mutta myös osaamistasi arvostavat ja hyväntahtoiset työkaverit sekä ainutlaatuinen ja poikkeuksellisen mielenkiintoinen toimiala. Henkilöstöpäällikkönä toimit organisaation keskiössä ja saat vastuullesi HR-toiminnot kokonaisuudessaan. Pääset rakentamaan FinnHEMSin tulevaisuuden tarpeisiin sopivat HR-prosessit ja -palvelut ja vastaat niiden kehittämisestä toiminnan tarpeiden mukaisesti. Vastuullasi on siis paljon ja saat luoda uutta!

Henkilöstöpäällikön monipuolisessa roolissa viet aktiivisesti eteenpäin organisaatiokulttuuria, rekrytointia, perehdytystä, osaamisen kehittämistä, työhyvinvointia ja palkitsemista. Huolehdit tietysti myös lakisääteisistä henkilöstöhallinnon asioista ja toimit esimiesten tukena henkilöstö- ja työsuhdeasioissa. Yhdessä yhtiön viestinnän kanssa vastaat sisäisen ja ulkoisen työnantajamielikuvan kehittämisestä. FinnHEMSin organisaatiossa olet ainoa HR-toiminnon edustaja ja teet yhteistyötä ulkoisten palvelukumppaneiden kanssa.

Tehtävä on sinua varten, jos haluat olla luomassa uutta ja pistää toimeksi. Olet vahva HR-ammattilainen ja sinulla on näkemystä ja kokemusta, josta ammentaa tässä tärkeässä roolissa. Laajasta tehtäväkentästä vastaaminen edellyttää rautaista otetta, itsenäisyyttä ja kykyä viedä asioita eteenpäin määrätietoisesti. Sinulla on hyvä valmius reagoida ja toimia myös muutostilanteissa. Kommunikoit luontevasti erilaisissa yhteyksissä ja kanssasi on helppo keskustella avoimesti. Viihdyt ihmisten parissa ja välität ympärillesi miellyttävää ilmapiiriä. Teet työtäsi sitoutuneesti ja sydämellä, kuten koko FinnHEMSin tiimi.

Edellä mainitun lisäksi edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Työlainsäädäntö ja työehtosopimusten tulkinta on sinulle tuttua. Olet mielellään ollut mukana myös HR-järjestelmän käyttöönotossa ja sen kehittämisessä.

Toimitilat sijaitsevat Vantaalla lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 1.12.2019 mennessä Personnelin sivujen kautta: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/henkilostopaallikko-7/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.