(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
All-Rounders Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

All-Rounders:n perustimme yhdessä neljän kaverini kanssa 2012. Yhtiöstämme on kasvanut seitsemän vuoden aikana 10 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä konserni. Kasvu on ollut niin vauhdikasta, että se on vaatinut meiltä kädet savessa työntekoa. Tämä on samalla tarkoittanut, että meillä monia osa-alueita jäänyt kehittämättä ja yksi näistä on henkilöstöhallinto, siksi nyt haemme näkemyksellistä henkilöstöpäällikköä. 

Tavoitteenamme on, että henkilöstömme viihtyy meillä, kehittyy ja me työnantajana kykenemme luomaan heille urapolkuja. Uskomme aidosti, että konsernin menestyminen on kiinni ihmisistä. 

Rekrytoimamme henkilöstöpäällikkö pääsee suunnittelemaan henkilöstöhallinnon puhtaalta pöydältä. Näin ollen tarjoamme hienon mahdollisuuden nähdä oma käden jäljen yrityksen keskeisissä prosesseissa. 

Arvostamme, jos sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus HR asioiden suunnittelusta/hoitamisesta. Odotamme, että kykenet tuomaa näkemystä johtoryhmä työskentelyyn, etkä pelkää dynaamisena tekijänä hypätä itse toteuttamaan asioita. 

Ennen kaikkea haemme loistavaa ”tyyppiä” tiimiin kenen kanssa jatkaa kasvu matkaa.  

Rekrytoinnissa minun auttaa ystäväni Rajkumar Sabanadesan, rajku@sabana.fi

- Mayuran Kamalanathan, CEO ja yksi viidestä