(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Oy Lunawood Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oy Lunawood Ltd etsii vakituista
HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ 

Tervetuloa töihin yritykseen, jossa intohimo ja halu kasvaa muodostavat henkilöstöstä vahvan tiimin!

 

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtäväkentän kansainvälisessä kasvuyrityksessä ja keskeisen roolin huippuluokan työntekijäkokemuksen luonnissa.

 

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset tehtävät, jotka kattavat koko työsuhteen elinkaareen liittyvät henkilöstöasiat, tuen työsuhdeasioissa sekä eri henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisen. Tehtäväsi on sparrata esimiehiä HR-hankkeissa sekä päivittäisissä arjen asioissa. Organisaatiomme koostuu useasta yksiköstä Suomessa ja ulkomailla, jotka kaipaavat eri kohdissa henkilöstöpäällikön tukea, joten pääset työskentelemään erittäin kansainvälisessä ympäristössä. Toimit läheisessä yhteistyössä esimiesten ja koko organisaation kanssa auttaen heitä onnistumaan ja viihtymään työssään entistä paremmin. Yrityksemme vastuullinen kasvutarina edellyttää arvoihimme pohjautuvaa työskentelyä, intohimoa sekä yhdessä tekemisen meininkiä.

 

Odotamme sinulta osaamista kaikilta henkilöstöhallinnon osa-alueilta sekä kykyä soveltaa osaamistasi liiketoimintamme kasvun tueksi. Toivomme sinulta erityisesti työsuhdeasioiden liittyvää osaamista, kokemusta työlainsäädännön tulkinnasta ja mielenkiintoa henkilöstöhallinnon prosessien kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta liiketoimintalähtöisyyttä ja kiinnostusta niin operatiiviseen tekemiseen kuin laajempaan kehittämiseen osana kasvuhaluista ja intohimoista yhteisöämme. Toimintatapasi on sosiaalinen, myönteinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on kyky luoda verkostoja, pitkäjänteisiä suhteita ja luottamusta eri organisaatiotasoilla. Viihdyt henkilöstöhallinnon perustehtävissä ja olet käytännönläheinen tekijä etkä pelkää kääriä hihoja kehityksen aikaansaamiseksi tehdaspaikkakunnillakaan. Olet taitava vuorovaikuttaja, osaat ilmaista hyvin itseäsi ja innostaa kollegoitasi. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, aiempaa kokemusta operatiivisista henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto soveltuvalta alalta.

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.11.2019 mennessä osoitteeseen 
jukka.yli-hankala@lunawood.com.
 

Lisätietoja antaa Lunawoodin CFO Jukka Yli-Hankala / p. 0400 962 212, tavoitettavissa parhaiten 6.11. klo 14.30 – 16.30, 12.11. klo 15.00 – 17.00 ja 13.11. klo 8.00 – 9.30 sekä sähköpostitse jukka.yli-hankala@lunawood.com