(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Kämp Collection Hotels

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kämp Collection Hotels on suomalainen hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St. George Care. Hotelleista kansainvälisesti tunnetuin on vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotel Kämp. Lisäksi Kämp Collection Hotelsiin kuuluvat design-hotelli Klaus K sekä suosittu lifestyle-hotelliketju GLO Hotels, luksushotelli Hotel Haven, elegantin moderni Hotel Lilla Roberts ja erityisen lämminhenkinen Hotel Fabian. Uusin lisäys hotellivalikoimaan on 2018 keväällä avattu luksushotelli Hotel St. George. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee n. 550 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 80 miljoonaa euroa.

Oletko toimeenpaneva, empaattinen ja innostava henkilöasioiden asiantuntija? Haluaisitko olla mukana kehittämässä yhteisöään rikastuttavaa organisaatiota, jossa on alan onnellisimmat työntekijät, parhaat esimiehet ja motivoituneimmat asiantuntijat?

Olemme kasvaneet vahvasti kuluneen viiden vuoden aikana ja tulemme olemaan osa scandinaavista Nordic Choice Hospitality Groupia meneillään olevan yrityskaupan myötä.

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa henkilöstöpäällikköä toteuttamaan kanssamme pohjoismaista yrityskulttuurin integraatioprosessia. Tulet työskentelemään henkilöstöpäällikkönä yhtiön keskitetystä tukiorganisaatiosta käsin ja tekemään tiiviisti yhteistyötä mm. hotellijohtajien, osastoesimiesten ja eri asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävästäsi

Tuet esimiehiämme erilaisissa henkilöstökysymyksissä kuten työlainsäädäntö ja työehtosopimusasiat ja olet eri HR-järjestelmien pääkäyttäjä. Kehität HR-prosessejamme ja ylläpidät HR-tiedonhallintaamme sekä toteutat HR:ään liittyviä kehitysprojekteja vuosikellon rytmissä. Suunnittelet ja toteutat myös työnantajamielikuvaamme liittyviä projekteja, ja varmistat osaltasi, että yrityskulttuurimme kehittyy arvojemme mukaiseen suuntaan. Lisäksi osallistut yhtenä jäsenenä työsuojelutoimikunnan toimintaan.

Arvostamme sinussa

Arvostamme monipuolista HR-osaamista ja työkokemusta. Erityisesti toivomme vähintään 2 vuoden työkokemusta työsuhdeasioista, prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä ja valmentamisesta. Henkilönä olet innostunut innostaja mutta myös tarvittaessa rauhallinen tilanteisiin sopeutuva ongelmanratkaisija. Osaat myös priorisoida työtehtäviäsi organisaation sen hetkisen tilan mukaisesti ja olet halukas tekemään monipuolisia tehtäviä henkilöstöpäivien järjestelyistä HR-strategiatyöhön. Scandinaavisessa työympäristössä vuorovaikutat ja tuotat kirjalliseta materiaalia sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen eturivin paikan hotelli- ja ravintola-alan ytimessä Helsingin keskustassa. Työntekoasi meillä tukevat dynaaminen työympäristö, arvostettu Kämp Collection Hotels –brändi, loistavat alan henkilökuntaedut sekä ammattitaitoiset ja aidosti ihmisistä ja yrityskulttuurista innostuneet työkaverit. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Lähetäthän työhakemuksesi, palkkatoiveesi ja kuvallisen CV:si alla olevan linkin kautta 27.9.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Haun yhteyshenkilönä toimii Liiketoimintajohtaja Krista Syväkari, krista.syvakari@kampcollection.com.