(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ
Masino Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta ja tuotantoa palveleva yritysryhmä. Haemme nyt innostavaa ja kokenutta HR-ammattilaista osaltaan tukemaan liiketoimintaa organisaatiomme kasvussa ja työelämän muuttuessa.

Koska konsernin henkilöstöpäällikön tehtävä on uusi, pääset luomaan ja kehittämään henkilöstökäytäntöjämme, työnantajamielikuvaa ja raportointia. Tuot lisäarvoa liiketoimintaamme osaamisellasi: seuraat tiiviisti työelämän muutoksia, tunnet liiketoimintamme tarpeet ja koet myös numerot omiksesi. Tartut toimeen, kun näet kehittämisen tarvetta suurissa tai pienissä arjen asioissa.

 

Arvojemme mukaisesti, me masinolaiset sitoudumme laadukkaaseen palvelukokemukseen. Siksi on tärkeää, että ammatillinen osaamisemme on aina ajan tasalla tai mieluummin askeleen edellä. Haluamme tulevaisuudessakin saada parhaat osaajat auttamaan asiakkaitamme, joten panostamme sisäisen ja ulkoisen työnantajakuvan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin ja -viihtyvyyden ylläpitäminen on tärkeää, koska haluamme kasvaa kannattavasti ihmisen ehdoilla. Hyvinvoiva henkilöstö myös säilyttää innostuksensa, joka on pitkissä asiakas-, kumppanuus- ja työsuhteissamme kullanarvoista.

 

Henkilöstöpäällikkönä vastaat lakisääteisistä ja muista henkilöstöhallinnon asioista sekä yhteistyössä esimiesten kanssa rekrytoinnista ja perehdytyksestä. Lisäksi kehität sekä sisäistä että ulkoista työnantajamielikuvaa ja vastaat työhyvinvoinnista ja henkilöstön viihtyvyydestä.

 

Omaat strategista ajattelukykyä ja uskot yhteistyön voimaan. Toimit mielelläsi koko organisaation kanssa sekä rutiinitehtävissä että kehitysprojekteissa. Viet asioita eteenpäin pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuoden työkokemus. Tunnet Teknologiateollisuuden TES:n ja/tai tuotannolliseen toimintaan liittyviä henkilöstötyön tilanteita. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia ja omaat kokemusta myös jonkin HR-järjestelmän käytöstä. Konsernin kieli on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös englantia.

 

Jos tunnistat kuvailusta itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-14396) viimeistään 15.9. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit soittaa Mercuri Urvalin konsultti, Kirpi Niemenmaalle, puh. 040 512 0257.