(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

Etsimme joukkoomme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Olet yksi yliopiston henkilöstöpalveluista vastaavista henkilöstöpäälliköistämme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti tiimisi kanssa asiakasyksiköiden henkilöstöasioista. Teet tiivistä yhteistyötä tiedekuntien dekaanien ja yksiköiden johtajien kanssa. Tehtäväsi kattaa kokonaisuutena HR:n vastuualueet työsuhteen elinkaaren tukena aina henkilöstösuunnittelusta rekrytointiin, työsuhdeasioihin ja työhyvinvoinnin tukeen. HR-johtoryhmän jäsenenä osallistut yliopiston HR-käytäntöjen jatkuvaan kehittämiseen. Olet tiimissäsi henkilöstöasiantuntijoiden ja henkilöstökoordinaattoreiden esimies, ja raportoit yliopiston henkilöstöjohtajalle.

Kampuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa ja Viikissä. Etsimme nyt ensisijaisesti henkilöstöpäällikköä Meilahden kampukselle, jossa toimivat lääketieteellinen tiedekunta ja HiLIFE. Myös muut kampukset ovat mahdollisia.

Sinusta

Olet asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, jolla on vankka kokemus vastuullisista HR-tehtävistä. Edistät työtäsi positiivisella asenteella ja aidolla yhteistyöllä. Asiakaslähtöinen toiminta ja yhteinen palvelukehitys ovat meille tärkeitä työtämme ohjaavia arvoja. Toivomme myös sinulta kokemusta kehittämistehtävistä sekä aitoa halua varmistaa kampuksen henkilöstöpalvelut tehokkaasti ja laadukkaasti.

Osaat priorisoida työtehtäväsi ja hallita ajankäyttöäsi vauhdikkaassa työympäristössä. Kyky pitää monen asiakasyksikön lankoja samanaikaisesti käsissä on tehtävässä erityisen tärkeää. Omaat mielellään myös aiempaa esimieskokemusta. Hyvän pohjan tehtäviin antaa ylempi korkeakoulututkinto ja/tai työn kautta hankittu osaaminen. Monikulttuurisessa työympäristössämme tarvitset suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taitoa.

Miksi meille?

Henkilöstöpäällikkönä pääset osaksi lähes 120 innokkaan ja kehitysorientoituneen HR-ammattilaisen joukkoa. Omalla työllämme mahdollistamme Helsingin yliopiston tutkijoiden ja opettajien työn ja sen yhteiskunnallisen ja globaalin vaikuttavuuden paremman tulevaisuuden luomisessa. Kanssamme pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi. Tukena työssäsi on koko HR ja yliopistopalveluiden kollegat.

Tehtävä on pysyvä.

Kiinnostuitko?

a) Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 16.8.2019.

 b) Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR - portaalissa. Hae tehtävää SAP HR -portaalissa (välilehti Ura ja työ > Työpaikkojen haku).

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi puh. 050 512 273. Heinäkuussa voit jättää soittopyynnöt vastaajaan. Elokuussa parhaiten tavoitettavissa 8.8. klo 9 - 12 ja tiia.tuomi@helsinki.fi.

Henkilöstöpalvelut toimivat osana Helsingin yliopiston Yliopistopalveluja. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita.