(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia hakee

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkasuhteeseen.

Haemme henkilöstöpäällikköä, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Oikeustieteellinen tutkinto katsotaan eduksi. Edellytämme esimieskokemusta ja työkokemusta henkilöstöasioiden tehtävistä. Työssä tarvitaan näkemystä HRMD:n toimintakokonaisuuden kehittämisestä ja työssä menestyminen edellyttää neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toimintaympäristömme on monikulttuurinen, joten arvostamme kielitaitoa. Omniassa sovelletaan seuraavia virka- ja työehtosopimuksia: KVTES, OVTES ja TS sekä AVAINTA ry:n sopimuksia.

Palkkaus on KVTES:in mukainen, mutta hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Viran täyttämisessä voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Tehtävään haetaan tekemällä hakemus Kuntarekry-järjestelmään (www.kuntarekry.fi). Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 15.00 mennessä. Viran aloitusajankohta sovitaan erikseen.

Lisätietoja

https://www.omnia.fi/rekry/henkilostopaallikko

Yhteystiedot

Hallintojohtaja Tapio Siukonen, p. 044 369 6600 maanantaina 20.5.2019 klo 9-12 ja maanantaina 27.5.2019 klo 9-12 tai sähköpostitse tapio.siukonen@omnia.fi