(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Accountor HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Onko moderni HR-työ intohimosi? HR-palveluidemme kasvu jatkuu ja haemme jatkuvalla haulla uusia henkilöstöpäälliköitä. Osaavat ja innostuneet ihmiset ovat liiketoimintamme ydin - meillä osaamista arvostetaan. Tule kanssamme luomaan parempaa työelämää!

Millaisia työtehtäviä tarjoamme? 

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa henkilöstöpäällikkönä joko in-house-roolissa asiakasorganisaatioissamme tai HRaaS-palvelumme HR Flown parissa. HR Flow yhdistää modernilla tavalla henkilöstötyön digitaaliset ratkaisut ja HR-palvelut.  

  • Pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä ja vastaamaan HR:n kokonaisuudesta eri toimialoilla ja eri kokoisissa organisaatioissa.  
  • Kehität asiakkaidemme HR-funktiota ja prosesseja sekä työskentelet mahdollisesti johtoryhmässä tai esimiehenä.  
  • HR Flown parissa ohjaat uudenlaisen palvelumme käyttöönottoja, tuet yritysten johtoa ja esimiehiä erilaisissa henkilöstökysymyksissä sekä varmistat uusien prosessien jalkautusta järjestelmäratkaisujen avulla. 

Millaisia henkilöitä etsimme? 

Arvostamme monipuolista HR-generalisti ja HR Manager -osaamista sekä erityisesti kokemusta työsuhdeasioista, osaamisen kehittämisestä ja esimiesten tukemisesta. Arvostamme osaamista HR-järjestelmistä sekä HR- ja palkkaprosessien kehittämisestä. Toivomme, että sinulla on näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Sovit joukkoomme, mikäli olet itseohjautuva, joustava ja toimeen tarttuva. Osaat priorisoida työtäsi ja hyppäät rohkeasti erilaisiin tilanteisiin. Toimit vakuuttavalla, konsultoivalla ja palveluhenkisellä otteella ja haluat luoda kanssamme erinomaista asiakaskokemusta. Konsulteillemme on tyypillistä positiivinen kehittämisote sekä kyky vaivattomasti sopeutua ja asettua asiakkaan tilanteeseen. Innostut uudistavasta ja joustavasta tiimityöstä. Suomen lisäksi englanti on sujuva työkielesi. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä HR-alan suunnannäyttäjäyhtiössä. Pääset vakinaisen työsuhteen sisällä tutustumaan hyvin erilaisiin toimintaympäristöihin ja toimialoihin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Meillä pääset tekemään merkityksellistä asiakas- ja businesslähtöistä HR-työtä sekä kehittämään uusia palveluitamme. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä sadan HR-osaajan kollegaverkosto. Meillä työskentelee henkilöstötyön, palkkapalveluiden, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. 

Me uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössämme kuin asiakastyössä. Työtämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Meillä viihdytään, koska panostamme ihmisiin, kollegat tukevat toisiaan, työssä pääsee kehittymään ja työn itseohjautuvaan tekemiseen on joustavia mahdollisuuksia. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan Taito Akatemian koulutuksiin. Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti ja myös osa-aikaisuus on mahdollista – elämäntilanteesi mukaan. 

Haluatko mukaan? 

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian hakemuksen vastaanottamisen jälkeen. Lisätietoja työtehtävistä ja kulttuuristamme rekrytointikonsulttimme Ilona Järventaus-Kiiski, p. 050 537 6213.

Miksi Accountor HR4? 

  • Tutustu asiantuntijoidemme työhön ja uratarinoihin: Henkilöstöpäällikkömme Aija, Anna, Katja ja Marjo 
  • Lisää tietoa työskentelystä Accountor HR4:llä löydät täältä 
  • Mikä ihmeen HR Flow? Luet lisää ja katso webinaarimme täältä 
  • Etkö ole varma, haluatko toimia henkilöstöpäällikkönä, HR-asiantuntijana tai vaikka rekrytointiasiantuntijana? Me kaipaamme joukkoomme monenlaista osaamista. Tutustu siis myös HR-Ammattilaisen työtehtäviin.