(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Suomen Sokeri

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme nyt Kirkkonummen Kantvikiin

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat yrityksen HR-toiminnoista. Tuet esimiehiä johtamiseen, rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvissä asioissa sekä toimit esimiehenä kolmelle HR-tiimin jäsenelle. Johtoryhmän jäsenenä tuot henkilöstöhallinnon näkökulmaa yrityksen henkilöstön ja liiketoiminnan kehittämiseen. Raportoit suoraan Sucroksen/ Suomen Sokerin toimitusjohtajalle sekä katkoviivalla Nordzucker-konsernin henkilöstöjohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta HR-tehtävistä tehdasympäristössä sekä mielellään myös esimieskokemusta. Työsuhdeasiat ovat sinulla hyvin hallinnassa ja esim. TES-tulkinnat ovat arkipäivääsi. Eduksi katsomme aiemman työskentelyn kansainvälisessä organisaatiossa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Työskentelet käytännön asioiden parissa, mutta samalla näet myös pidemmälle tulevaisuuteen. Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis liikkumaan Säkylän tehtaallemme muutaman kerran kuukaudessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa yrityksessä, joka valmistaa ja markkinoi kaikkien suomalaisten tuntemia tuotteita. Toimipaikkasi sijaitsee idyllisessä Kantvikissa, Kirkkonummen perinteikkäässä tehdasympäristössä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan kansainvälisen organisaation toimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesti ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.11.2018 oheisen linkin kautta