(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

 

Etsimme joukkoomme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Olet yksi yliopiston kuudesta henkilöstöpäälliköstä. Huolehdit kokonaisvaltaisesti tiimisi kanssa keskustakampuksella sijaitsevien asiakasyksiköidenne henkilöstöasioista. Teet tiivistä yhteistyötä tiedekuntien dekaanien ja yksiköiden johtajien kanssa. Tehtäväsi kattaa kokonaisuutena HR:n vastuualueet työsuhteen elinkaaren tukena aina henkilöstösuunnittelusta rekrytointiin, työsuhdeasioihin ja työhyvinvoinnin tukeen. HR-johtoryhmän jäsenenä osallistut yliopiston HR-käytäntöjen jatkuvaan kehittämiseen. Olet kampuksen henkilöstöasiantuntijoiden ja henkilöstökoordinaattoreiden esimies, ja raportoit yliopiston henkilöstöjohtajalle.


Sinusta

Olet asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, jolla on vankka kokemus vastuullisista HR-tehtävistä. Edistät työtäsi positiivisella asenteella ja aidolla yhteistyöllä. Asiakaslähtöinen toiminta ja yhteinen palvelukehitys ovat meille tärkeitä työtämme ohjaavia arvoja. Toivomme myös sinulta kokemusta kehittämistehtävistä sekä aitoa halua varmistaa kampuksen laadukkaat henkilöstöpalvelut.

Osaat priorisoida työtehtäväsi ja hallita ajankäyttöäsi vauhdikkaassa työympäristössä. Kyky pitää monen asiakasyksikön lankoja samanaikaisesti käsissä on tehtävässä erityisen tärkeää. Omaat mielellään myös aiempaa esimieskokemusta, sillä meillä uutta esimiestään odottaa n. 16 HR-ammattilaisen tiimi. Hyvän pohjan tehtäviin antaa ylempi korkeakoulututkinto ja/tai työn kautta hankittu osaaminen. Monikulttuurisessa työympäristössämme tarvitset suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.


Miksi meille?

Henkilöstöpäällikkönä pääset osaksi 120 innokkaan ja kehitysorientoituneen HR-ammattilaisen joukkoa. Omalla työllämme mahdollistamme Helsingin yliopiston tutkijoiden ja opettajien työn ja sen yhteiskunnallisen ja globaalin vaikuttavuuden paremman tulevaisuuden luomisessa. Kanssamme pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi. Tukena työssäsi on koko HR ja yliopistopalveluiden kollegat.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1.2019 – 31.1.2020 ja täytämme sen kuuden kuukauden koeajalla.


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.10.2018. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi p. 050 512 2738 (hyvin tavoitettavissa 11.10) tai henkilöstöasioiden päällikkö Jaana Sirkiä p. 02941 23016.

 

Henkilöstöpalvelut toimii osana Helsingin yliopiston Yliopistopalveluja. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita.

#helsinkiunicareers